Elteco

Elteco

Elteco

By Enes Haskuka

  • Category: Business
  • Release Date: 2020-05-23
  • Current Version: 1.0
  • Adult Rating: 4+
  • File Size: 15.49 MB
  • Developer: Enes Haskuka
  • Compatibility: iOS 11.0+

Description

Elteco është ndërmarrje e specializuar e shitjes me pakicë dhe shumicë e materialeve elektrike dhe ndriçimit me mbi 15 vjet përvojë në ofrimin e zgjedhjeve të teknologjisë së lartë të ndriçimit në rajon. Elteco ofron një gamë të konsiderueshme të produkteve elektrike që mund të përmbush nevojat e tregut. Elteco ka sjell në treg të gjitha produktet mbas testimeve strikte, në mënyrë që të garantojë cilësi dhe siguri. Me ndërgjegjësimin për teknologjitë LED që po rriten vazhdimisht, Elteco ka pozicionuar produktet me efikasitet të energjisë LED të top brendeve Beghler dhe Lambario si dhe produkte tjera kyçe të ndriçimit qoftë për shtëpi, zyre, ambient të mbyllur apo atë të hapur rrugor. Elteco arrin të shpërndajë produktet që ai përfaqëson në të dy nivelet e shitjes me pakicë dhe në nivel rajonal me shumicë, gjë që i lejon atij fleksibilitet të madh në menaxhimin e inventarit dhe produkteve ndihmuese për dyqanet e shitjes me pakicë.

Screenshots

Elteco ScreenshotElteco ScreenshotElteco ScreenshotElteco ScreenshotElteco Screenshot

Reviews

There are no user reviews yet.

Comments

More by Enes Haskuka

Walone

Walone

Enes Haskuka

3
EMOshops

EMOshops

Enes Haskuka

5
Sporting KS

Sporting KS

Enes Haskuka

5
ENKA Online

ENKA Online

Enes Haskuka

5
Prizren Shopping

Prizren Shopping

Enes Haskuka

5
Elteco

Elteco

Enes Haskuka